Bedrijven ontzorgen

Bedrijven ontzorgen, dát is onze passie! Wij bieden niet alleen bedrijfskleding aan, wij zorgen voor het complete pakket. Van het adviseren over de best passende bedrijfskleding en werkschoenen, waarbij comfort, veiligheid maar ook de uitstraling voorop staan, tot aan het personaliseren d.m.v. bedrukking of borduring van de kleding. Daarbij nemen wij ook veel administratieve rompslomp rondom het bestellen, voorraadbeheer, budgetten per afdeling, vestiging en/of drager uit handen door het gebruik van een Kleding Managementsysteem (klantenportaal).

Ben je ZZP’er? Of heb je een klein, midden of groot bedrijf? Bij ons kan je altijd te terecht! Wij bedienen bedrijven van allerlei groten en uit alle branches. Zorg, horeca, bouw, transport, scholen, overheidsinstellingen, beveiliging, (sport)evenementen zijn een aantal voorbeelden hiervan.

Wanneer er kleding gepast moet worden, bieden wij de mogelijkheid om passets van de gekozen kleding te bestellen. Deze kunnen naar de gewenste locatie gestuurd worden en in eigen tijd gepast worden. Tevens is het mogelijk om een pasdag op locatie of bij ons in de showroom te organiseren. Wil je meer weten over onze werkwijze? Onder ‘Onze werkwijze’ kan je meer informatie vinden hoe wij precies te werk gaan.

Klantenportaal

Een persoonlijke webshop waar eenvoudig, snel en foutloos besteld kan worden en alle management informatie ingezien kan worden.

Klantenportaal

Passets en pasdagen

Wij bieden de mogelijkheid om een of meerdere passets te bestellen of een pasdag op eigen locatie of in onze showroom te organiseren. 

Passets en pasdagen

Onze werkwijze

Onder ‘Onze werkwijze’ wordt stap voor stap uitgelegd hoe wij te werk gaan en wat je van ons kunt verwachten.

Onze werkwijze