Personaliseren

Herkenbaarheid & naamsbekendheid, dát creër je met gepersonaliseerde bedrijfskleding. Door jouw logo te bedrukken of te borduren op bedrijfskleding onderstreep je de identiteit van jouw onderneming. Én het draagt bij aan de uitstraling van jouw bedrijf en personeel. Uiteraard moet de uitvoering en afwerking van de bedrukking of borduring puntgaaf zijn. Om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren moet het logo of ander beeldmerk voldoen aan een aantal specificaties. Deze specificaties lichten wij toe bij aanleveren van logo’s.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden in kleuren, vormen & afmetingen. Maar ook in locatie van de bedrukking en borduring. In onze webshop kan je door middel van de personalisatietool aangeven waar het logo/beeldmerk geplaatst moet worden. Van een klein standaard borstlogo tot een groot verticaal logo op de rug. Er zijn allerlei opties mogelijk. Wij denken graag met jou mee om de eigen unieke identiteit van jouw onderneming uit te werken en op de bedrijfskleding tot z’n recht te laten komen.

Wanneer er hoge zichtbaarheid noodzakelijk is is het ook mogelijk om reflectielogo’s te produceren en te bedrukken op kleding. Veiligheid, zichtbaarheid en een stralende reflectie gegarandeerd!

Onze diensten voor het personaliseren van kleding

Bedrukken

Personaliseer de (bedrijfs)kleding met jouw logo, bedrijfsnaam of een ander beeldmerk door de kleding te bedrukken.

Kleding bedrukken

Borduren

Ga je voor een professionelere look? Kies dan voor het borduren van de (bedrijfs)kleding met jouw logo of ander beeldmerk.

Kleding borduren

Zeefdruk

Zeefdruk is een vorm van textieldruk voor grotere aantallen. Deze techniek is toepasbaar op bijna alle materialen.

Zeefdruk

Naamlabels

Personaliseer jouw kleding door middel van een naamlabel, die gedrukt wordt aan de binnenkant van de kleding. 

Naamlabels

Naambadges

Badges kunnen een mooie toevoeging zijn op de uitstraling van een bedrijf. Verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en maten.

Naambadges

Maatname/
vermaken

Om de juiste maat te bepalen nemen wij de confectiemaat op. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om kleding te laten vermaken.

Maatname/vermaken

Aanleveren logo's

Hier vind je alle informatie over het aanleveren van logo’s en ander beeldmateriaal voor het beste resultaat.

Aanleveren logo's