terugterug naar winkelwagen

Snickers Werkkleding

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Snickers Workwear” heading_tag=”h1″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][vc_empty_space][vc_column_text]Snickers WorkwearHet maakt niet uit of je huizen bouwt, schildert, vloeren legt of juist inboedel verhuist. Ben je altijd bezig in de natuur of repareer je auto’s in een garage? Snickers Workwear heeft een groot assortiment werkkleding voor alle soorten beroepen, voor binnen en buiten, dames en heren.

Snickers Workwear staat voor kwaliteit, optimale bescherming en draag- en werkcomfort. De collectie van Snickers is zeer populair in de Bouw, Installatie en Techniek sector, maar kan uiteraard ook ingezet worden voor buitenwerkers (zoals hoveniers), verhuizers, klussers, spoorweg- en energiesector etc. Kortom, het assortiment is breed inzetbaar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”De vijf families van Snickers Workwear” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Het assortiment van Snickers Workwear is ingedeeld in ‘de vijf families’.

[/vc_column_text][ultimate_heading main_heading=”Werkkleding voor ieder seizoen” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Werk je tijdens warme of juist koude natte dagen? Snickers heeft kleding voor ieder seizoen. Zo werken zij met stof met de 37.5® Technologie. Dit houdt in dat er gepatenteerde natuurlijke actieve deeltjes permanent op vezelniveau zijn ingebed en vochtdamp goed wordt opgevangen en afgegeven. Het materiaal reageert snel op lichaamswarmte en zet vloeistof om naar damp.

Ook werkt Snickers met GORE-TEX®. De kleding met het GORE-TEX® membraan is uiterst duurzaam en waterdicht. Het zorgt ervoor dat water niet kan binnendringen en het transpiratievocht kan ontsnappen.

 

Tip van Snickers: “Kleed je in lagen om jouw bescherming te verhogen.”

[/vc_column_text][ultimate_heading main_heading=”Assortiment” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]De Snickers Workwear collectie is voor heel veel verschillende beroepen inzetbaar. Veel van deze beroepen moeten vaak veel spullen bij zich dragen in/aan de broek, op de knieën zitten etc. Uiteraard is hiermee rekening gehouden. Er wordt veel gebruik gemaakt van stretchmateriaal in de werkkleding zodat de bewegingsvrijheid optimaal is en blijft.

Voor de mensen die veel op hun knieën moeten werken, heeft Snickers kniepads gemaakt van innovatieve materialen en hebben een ergonomisch ontwerp. Zo blijven de knieën goed beschermd en past het goed bij ieder lichaam.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Bekijk hier een greep uit ons Snickers Workwear Assortiment. Voor de volledige collectie verwijzen wij je graag naar de Catalogus onderaan deze pagina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Damescollectie” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Niet alleen voor heren maar ook voor dames heeft Snickers een eigen kledinglijn. De populaire herenmodellen zijn hierbij gebruikt en zijn omgezet naar een damesmodel. In samenwerking met vakvrouwen is er gekeken naar een pasvorm die geschikt is voor de vrouwelijke anatomie, zoals bredere heupen en smallere taille. Maar zo zijn ook de shirts en tops aangepast bij de borst voor een goede pasvorm en bewegingsvrijheid.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419303″ img_size=”large”][vc_single_image image=”419307″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419304″ img_size=”large”][vc_single_image image=”419299″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419296″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”419298″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419300″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”419314″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419294″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”419312″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419302″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”419315″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Duurzaamheid” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]BCI logoOok Snickers kan niet achterblijven in het duurzaam ondernemen. Zij hebben een aantal doelen gesteld, zoals:

– In 2023 gebruik van 80% duurzaam katoen.

– 50% reductie van de uitstoot van broeikasgassen tot 2030.

Ook werkt Snickers samen met veel verschillende keurmerken, waaronder de BCI (Better Cotton Initiative). De BCI is het grootste duurzaamheidsprogramma voor katoen in de wereld. Zij streven ernaar de katoenproductie beter te maken voor de mensen die het produceren, maar ook voor het milieu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Showroom en personaliseren” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Snickers Workwear collectie? Je bent van harte welkom in onze showroom. Hier kan je de kleding bekijken en passen. Uiteraard krijg je uitgebreid persoonlijk advies over de juiste kleding voor de (verschillende) werkzaamheden.

Daarbij kan alle werkkleding worden gepersonaliseerd met (bedrijfs)naam en/of logo d.m.v. bedrukking of borduring. Indien gewenst kunnen er naamlabels in de kleding worden aangebracht.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419328″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419326″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419323″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419327″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”419325″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ultimate_heading main_heading=”Snickers Workwear Catalogus 2021″ heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Ben je nieuwsgierig naar de gehele collectie van Snickers Workwear? Bekijk dan de catalogus.
(Indien de link van de afbeelding niet werkt,gebruik dan onderstaande link.) 

Catalogus Snickers Workwear 2021

Snickers Workwear Catalogus - Linden Bedrijfskleding[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][ultimate_heading main_heading=”Vragen, advies of bestellen?” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;”]Heb je nog vragen, wil je graag persoonlijk advies of wil je een kledingitem bestellen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, kom langs in onze showroom of bel 035 – 602 67 99. Wij helpen je graag verder.[/ultimate_heading][dt_contact_form fields=”name,email,telephone,message” required=”name,email,telephone,message” button_title=”Verzend bericht” terms=”y” terms_msg=”RG9vciUyMGRpdCUyMGZvcm11bGllciUyMGluJTIwdGUlMjB2dWxsZW4lMjBnYSUyMGplJTIwYWtrb29yZCUyMG1ldCUyMGhldCUyMG9wc2xhYW4lMjBlbiUyMHZlcndlcmtlbiUyMHZhbiUyMGRlemUlMjBkYXRhJTIwb3AlMjBkZSUyMHdlYnNpdGUuJTIwV2lqJTIwZ2VicnVpa2VuJTIwam91dyUyMGdlZ2V2ZW5zJTIwYWxsZWVuJTIwb20lMjBqZSUyMHRlbGVmb25pc2NoJTIwb2YlMjBwZXIlMjBlLW1haWwlMjB0ZSUyMGJlbmFkZXJlbiUyMHZvb3IlMjBwZXJzb29ubGlqayUyMGFkdmllcy4=”][/vc_column][/vc_row]