Diensten

Ons doel is om jou volledig te ontzorgen, écht van A tot Z! Dat betekent van het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding/werkschoenen tot het personaliseren hiervan en de (complexe) administratie. En dát met oog voor persoonlijke aandacht en detail. Om dit te kunnen realiseren hebben wij alles onder één dak en bieden wij een compleet pakket aan diensten aan. Wij bestaan uit een klein en kundig team en weten daardoor precies wat er bij onze klanten speelt en wat de specifieke eisen en behoeften zijn.

Personaliseren

Laat de kleding bedrukken of borduren met bedrijfsnaam/logo om écht een eigen stijl te creëren. Vermaken, naamlabels, naambadges zijn voor het personaliseren ook een optie.

Lees meer

Scholen ontzorgen

Wij kunnen zowel docenten als studenten voorzien van de juiste beroepskleding en/of schoenen. Hiervoor organiseren wij pasdagen en hebben wij een speciale webshop voor studenten.

Lees meer

Bedrijven ontzorgen

Bedrijven en instellingen van elk formaat ontzorgen wij. Van het aankleden van één persoon tot een hele vestiging, organiseren van pasdagen, regelen van passets en een eigen online klantenportaal.

Lees meer

Advies op maat

Op zoek naar echt iets unieks? Bij ons kan je ook specials laten maken. Een jas, broek of shirt volledig in eigen huisstijl. Voor advies op maat ben je van harte welkom in onze ruime showroom.

Lees meer