Disclaimer

Alle content/communicatie vanuit Linden Bedrijfskleding B.V. is met zorg geschreven en opgemaakt. Dit geldt voor content op onze website, e-mails, nieuwsbrieven, blogs en alle andere vormen van communicatie die op onze website te vinden is. Wij doen ons uiterste best om de informatie zo compleet, accuraat en recent mogelijk te maken en te houden. Helaas kan er soms een foutje insluipen en kunnen wij niet volledige juistheid garanderen. Wij wijzigen onze website en de content op ieder gewenst moment en naar eigen inzicht. Aan alle informatie en content kan op geen enkele wijze rechten worden ontleent. Wij zijn niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade als resultaat van het gebruik van de informatie op onze website of andere content door ons gecreëerd/het gebruik van onze site. 

Het kan zijn dat wij op onze website verwijzen naar een externe partij. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de informatie, communicatie en pagina’s op de website van externe partijen.

Wij stellen onze bezoekers van onze website zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de website en de eventuele gevolgen hiervan.

Op de alle content op deze website zit copyright. De content is enkel en alleen ontwikkeld voor onze website bezoekers. Voel je vrij om onze content te gebruiken/delen, maar gelieve wel dit te doen met toestemming van ons en Linden Bedrijfskleding B.V. wel als bron te vermelden.

Disclaimer 2024