Specials

Soms gaat het samenstellen/uitzoeken van (nieuwe) bedrijfskleding en werkschoenen nét een stapje verder. Voor op de werkvloer of een beurs/event is er soms net dat beetje extra nodig om de juiste uitstraling te creëeren. 

Een special wordt vaak gemaakt om de bedrijfskleding volledig aan te laten sluiten bij de huisstijl van het bedrijf/de organisatie. Op deze manier is het personeel direct herkenbaar. Soms wordt een special gemaakt omdat het bijvoorbeeld moet voldoen aan bepaalde stofeigenschappen. 

In onze showroom kan je altijd terecht voor advies en inspiratie. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om jou te helpen en te adviseren over de juiste bedrijfskleding en het samenstellen van een special. Tijdens dit inventarisatiegesprek worden de kleuren, eisen en het model besproken. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar wel/geen kraag, extra zakken voor meer opbergmogelijkheden, zakken verplaatsen, andere kleuraccenten etc. Zo wordt de special helemaal aangepast aan de huisstijl, wensen en eisen om de werknemers hun werkzaamheden zo goed, veilig en comfortabel mogelijk uit te kunnen voeren.

Na het gesprek wordt een modeltekening gemaakt en wordt ter goedkeuring doorgestuurd. Na akkoord kan er indien gewenst een proefmodel gemaakt worden. Zo kan het kledingstuk goed bekeken, gevoeld en eventueel gepast worden. Bij akkoord kan de productie van de special gestart worden.

Aan het maken van een special zit een minimaal aantal eisen vast. 

Het is ook mogelijk om een artikel volledig op de huisstijl aan te laten sluiten door het te personaliseren d.m.v. een bedrukking/borduring.