terugterug naar winkelwagen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke veiligheid staat voorop. Om veilig en beschermd jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren heb je naast professionele werkkleding en werkschoenen ook persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig. PBM’s bieden extra bescherming tijdens werkzaamheden in bijvoorbeeld de bouw. Denk hierbij aan hoofdbescherming, gehoorbescherming en veiligheidsbrillen. Uiteraard zijn er verschillende gradaties in bescherming van de beschermingsmiddelen. Zo is er voor iedere werkzaamheid de juiste persoonlijke beschermingsmiddel voor optimale bescherming.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming tegen gevaarlijke lawaainiveaus. Van standaard oorkappen en oordoppen tot elektronische oorkappen met communicatie- en radiofunctionaliteiten.

Lees meer

Gezichtsbescherming

Veiligheidsbrillen en gelaats-bescherming zorgen voor optimale bescherming van de ogen. Er zijn verschillende stijlen, coating- en lenskleuren, zo is er voor elke werkzaamheid de juiste bril.

Lees meer

Hoofdbescherming

Het dragen van goede hoofdbescherming is belangrijk wanneer tijdens werkzaamheden kans is op vallende voorwerpen of het hoofd gemakkelijk gestoten kan worden.

Lees meer

Accessoires

Accessoires voor PBM’s zoals stereo aansluitkabels, USB-kabels en batterijen voor elektronische oorkappen of windkappen voor microfoons en zwanenhals-microfoons.

Lees meer