De juiste maat kiezen

Voor sommige bedrijfskleding is het lastig om de juiste maat te bepalen. Als voorbeeld de werkbroeken van Snickers. Hier heb je te maken met verschillende lengtematen dat aangeduid wordt met 0, 1 en 2 maten. Maar wat houdt dit nu precies in? En hoe meet ik de juiste maten op? Hieronder vind je informatie over hoe je het beste kunt meten om de juiste pasvorm te kiezen en hoe de maatvoering voor o.a. de kleding van Snickers werkt.

Meten is weten

Door goed te meten kan je de juiste confectiemaat en pasvorm bepalen. Hieronder wordt voor zowel dames als heren uitgelegd hoe je jezelf moet opmeten. De maatvoering van herenkleding is immers anders dan voor dameskleding. Ook worden de maten van Snickerskleding uitgelegd.

Wil je weten welke maat handschoenen je nodig hebt? Ook deze informatie kan je vinden onder herenkleding.

Herenkleding

Bepaal de juiste pasvorm en confectiemaat voor herenkleding van Snickers. Ook vind je hier meer informatie over hoe je jezelf het beste kunt opmeten.

Maten herenkleding

Dameskleding

Goed meten is belangrijk om de juiste confectiemaat te bepalen. Hier wordt uitgelegd hoe jij jezelf moet opmeten en vind je meer info over dameskleding van Snickers.

Maten dameskleding