Showroom

Het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding en/of werkschoenen kan lastig zijn. Graag wil je alle opties goed bekeken hebben en de artikelen even gevoeld, vastgehouden en gepast hebben voordat je een aankoop doet. Om jou daarin te voorzien, hebben wij een volledig ingerichte showroom waar jij advies in kunt winnen en inspiratie kunt opdoen.

In onze showroom van 300 m² vind je per branche een uitgebreide collectie bedrijfskleding van verschillende top merken. Ook hebben we een aparte hoek met allerlei soorten werkschoenen inzet in verschillende branches. Je kunt onder genot van een kopje koffie inspiratie op doen en ons assortiment bekijken en passen. Doordat wij veel verschillende merken in onze showroom hebben, kan je eenvoudig de artikelen die het beste bij jouw werkzaamheden en uitstraling van jouw bedrijf passen bekijken en samenstellen. 

Mix & Match voor de perfecte look!

Wanneer een artikel niet in de showroom is, kunnen wij deze uiteraard bestellen. Je kunt het artikel alsnog in de showroom of thuis bekijken en passen. Meer informatie over passets.