Bedrijfskleding borduren

Bij ons is het mogelijk om bedrijfskleding te borduren. Door jouw bedrijfsnaam en/of logo op jouw bedrijfskleding te laten borduren creër je een nette professionele look én onderstreep je de identiteit van jouw onderneming/organiastie. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in gaarkleuren, vormen, afmetingen en locaties. Uiteraard wordt er per artikel gekeken waar de borduring het beste tot zijn recht komt. 

Hoe gaat het in z'n werk?

1

Wanneer de bedrijfskleding is uitgekozen, wordt bepaald op welke artikelen en locatie op de kleding een logo geborduurd moet worden. Dit kan op elk gewenst kledingstuk. Hierbij wordt rekening gehouden met hoe het logo het beste tot z’n recht komt.

2

De klant levert het logo of ander beeldmerk digitaal bij ons aan. Om een goede kwaliteit borduring te kunnen leveren moet het logo en het digitale bestand van het logo voldoen aan een aantal eisen. Meer informatie hierover is te vinden onder Aanleveren van logo’s.

3

Als het logo, de bedrijfsnaam of ander beeldmerk bij ons binnen is en voldoet aan de benodigde aanleverspecificaties, maken wij een borduurkaart op. Wanneer deze gemaakt is, sturen wij de klant ter goedkeuring de borduurkaart  per e-mail op. 

4

Zodra wij akkoord hebben op de borduurkaart en alle bestelde kleding bij ons binnen is, wordt het borduringsproces gestart. De artikelen worden geborduurd met het aangeleverde logo op de afgesproken locatie en in de aangegeven kleuren. 

Kleuren en positie borduring

Op de rug, borst, schouder, dijbeen, achterzak, capuchon… Logo’s kunnen op allerlei verschillende locaties geborduurd worden op kleding of ander textiel, zoals petten, handdoeken etc. Uiteraard wordt er rekening gehouden met bijvoorbeeld een borstzak op een overhemd, naden/stiksels of reflectiestrepen op een veiligheidsjas.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua kleuren garen. Wij adviseren echter per borduring 1 tot 6 à 8 gaarkleuren te gebruiken.