Relatiegeschenken

Bij bedrijfskleding en werkschoenen denk je niet direct aan relatiegeschenken of goodies. Maar ook dát is mogelijk bij Linden Bedrijfskleding. Naast dat bedrijfskleding een visitekaartje is voor het bedrijf, is een gepersonaliseerd geschenk of goodie meer dan een cadeautje. Het versterkt het imago van jouw bedrijf, instelling of organisatie en is een grote meerwaarde bij het positioneren van het merk bij klanten maar ook bij jouw werknemers.

Wil je jouw klanten verblijden met een leuke giveaway of als bedankje voor de prettige samenwerking? Nieuwe werknemers welkom heten of juist alle werknemers een mooi kerstpakket geven aan het einde van het jaar? Voor elke situatie hebben wij mooie producten die volledig gepersonaliseerd kunnen worden, bedrukt of geborduurd met logo, naam of slogan.

Naast kleding en accessoires, zoals hoodies, jassen, mutsen en sjaals kunnen wij ook andere producten leveren. Denk hierbij aan (sport)bidons, tassen, thermosbekers en handdoeken. Of seizoensgebonden producten zoals fleece dekens en BBQ schorten.

Relatiegeschenken (textiel)

Relatiegeschenken zoals mutsen, petten en tassen vind je hier.

Relatiegeschenken (textiel)

Relatiegeschenken (sport)

Sportgerelateerde geschenken zoals sporttassen.

Relatiegeschenken (sport)

Relatiegeschenken (overig)

Liever iets anders zoals een bidon, thermosbeker of speaker?

Neem contact met ons op