Wie zijn wij?

Wij zijn Linden Bedrijfskleding, dé totaalleverancier van professionele bedrijfskleding en werkschoenen in Midden-Nederland. Een bedrijf met een klein hecht team van enthousiaste professionals op allerlei gebied. Onze passie is het adviseren, inspireren en ontzorgen van onze klanten.

Al 40 jaar werken wij vol enthousiasme om de mooiste professionele look voor onze klanten te creëren. Bedrijfskleding is immers een visitekaartje voor een bedrijf/organisatie. De eerste indruk wordt grotendeels bepaald door de uitstraling van het personeel. Onze bedrijfskleding en werkschoenen zorgen voor optimale bescherming, dragen bij aan het werkcomfort én versterken het bedrijfsimago.

In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring op mogen doen in het vakgebied en elke branche met ieder zijn eigen specifieke wensen, behoeften en (veiligheids)eisen. Van horeca en zorg tot bouw en transport, maar ook scholen en overheidsinstellingen. Wij hebben met zorg alle top merken geselecteerd om jou van de beste bedrijfskleding en werkschoenen te voorzien. 

Hoe het allemaal begon...

In 1984 is de heer J. van der Linden met Linden Bedrijfskleding gestart. De heer Van der Linden was eigenaar van de herenmodezaak Jasper Mode te Soest. In de jaren tachtig ontstond er een toenemende vraag naar bakkersbroeken, koksbuizen, stofjassen en overalls van middenstanders in de regio. De vraag werd al snel zo groot dat er werd besloten zich volledig te gaan richten op bedrijfskleding en werd Jasper Mode afgesplitst van Linden Bedrijfskleding.

In de loop der jaren is Linden Bedrijfskleding regelmatig verhuisd, maar is altijd in het vertrouwde Soest gebleven. Een fijne centrale plek in Nederland om zo alle bedrijven en organisaties in het hele land eenvoudig te kunnen bedienen. In 2018 heeft het bedrijf, onderleiding van twee nieuwe eigenaren (2010) de laatste verhuizing gemaakt naar de huidige locatie, een groot bedrijfspand met een ruime showroom en expeditieruimte.

De laatste jaren zijn wij druk bezig met het verduurzamen, innoveren, automatiseren en professionaliseren van onze producten en diensten.

1984

Start Linden Bedrijfskleding onder Jasper Mode (Herenmodezaak te Soest)

1986

Afsplitsing Jasper Mode Vestiging op Nieuweweg 87 te Soest

1998

Linden Bedrijfskleding verhuist naar Soesterbergsestraat 44A te Soest

2000

Linden Bedrijfskleding verhuist naar Birkstraat 105-C te Soest

1 juli 2010

Nieuwe eigenaren Linden Bedrijfskleding – Elfin Moningka & Jeffrey van Delden

November 2018

Linden Bedrijfskleding verhuist naar Nijverheidsweg 8-06 te Soest

Januari 2023

Nieuw Kleding Managementsysteem (KMS) met uitgebreid klantenportaal

Najaar 2023

Restyling van binnen- en buitenkant van het bedrijfspand

Februari 2024

Nieuwe website live

Waar wij voor staan

Hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit staat voorop! Wij hebben met zorg de beste merken bedrijfskleding en werkschoenen voor jou geselecteerd. Artikelen die tegen een stootje kunnen, goede draagcomfort hebben, voldoen aan veiligheidseisen en met oog voor duurzaamheid/lange levensduur.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vinden wij bij Linden Bedrijfskleding heel belangrijk. Je krijgt bij ons dan ook een vast contactpersoon. Zo zijn er korte lijnen, kunnen we snel schakelen en weten wij precies wat er bij jou speelt waar wij snel en eenvoudig op in kunnen spelen.

Ontzorgen van A tot Z

Naast hoogwaardige kwaliteit van de producten staat optimale service bij ons hoog in het vaandel. Wij willen jou ontzorgen in het gehele proces, van het adviseren en creëren van de nieuwe look tot de nazorg incl. administratie, vervolg bestellingen etc.

Iedere branche

Waar het 40 jaar geleden begon met alleen bakkersbroeken, zijn wij helemaal uitgegroeid tot een totaalleverancier van bedrijfs-kleding en werkschoenen voor iedere branche. Want ieder beroep verdient veilige, comfortabele bedrijfskleding en werkschoenen.

Alles onder één dak

Om jou in het hele proces te kunnen ontzorgen hebben wij een groot pakket aan diensten voor jou ter beschikking. En dat alles onder één dak! Zo kunnen wij eenvoudig en snel schakelen. Zoals order picken, het personaliseren van kleding, showroom, klantenportaal

Samenwerking

Wij zijn graag jouw partner in het creëren van een nieuwe look voor jouw bedrijf. Een goede en duurzame samenwerking vinden wij belangrijk om jouw (bedrijfs)visie, wensen en eisen te begrijpen en vanuit daar goed in jouw behoeften te kunnen voorzien.

Professionaliteit

Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies wat de wensen, behoeften en eisen zijn binnen iedere branche. Wij werken met een kundig en professioneel team vol passie en enthousiasme aan het in het creëren van een nieuwe look.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de norm! Niet alleen in het ondernemen, maar ook de artikelen die wij leveren.  Denk aan circulariteit, inzamelen van gedragen bedrijfskleding voor recycling, maar ook artikelen van hoogwaardige kwaliteit voor langdurig gebruik.