Aanleveren van logo's

Wij bieden de mogelijkheid om bedrijfskleding te personaliseren door middel van bedrukking of borduring. Logo’s, bedrijfsnamen of andere beeldmerken kunnen bestaan uit één of meerdere kleuren, vormen en afmetingen. Om voor elk formaat zo goed mogelijke kwaliteit te leveren, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal specificaties.

Kleuren

Logo’s bestaande uit zowel één als meerdere kleuren kunnen gebruikt worden voor bedrukking of borduring. Het is mogelijk om kleding per stuk te laten bedrukken of borduren. Bij bedrukking van een logo met meerdere kleuren gaat dit vanaf 15 stuks.

Soort bestand

Voor professionele kwaliteit van de bedrukking/borduring is het belangrijk dat het logo als een vectorbestand wordt aangeleverd. Wij ontvangen graag een AI of EPS bestand. Een PDF bestand is eventueel ook mogelijk. Echter moet dit bestand van hoge resolutie (300 dpi) zijn.

Aanleveren

Logo’s en andere beeldmerken kunnen per e-mail bij ons aangeleverd worden. De e-mail kan gestuurd worden naar info@lindenbedrijfskleding.nl. Voor het aanleveren van meerdere/grote bestanden kan er gebruik gemaakt worden van WeTransfer.

Controle

Voordat wij emblemen bestellen, het logo plotteren en de bedrijfskleding bedrukken of borduren, controleren wij of het logo voldoet aan de belangrijkste eisen. Bij borduring wordt eerst een borduurkaart opgevraagd. Indien er wijzigingen nodig zijn, wordt dit tijdig overlegd.