Passets en pasdagen

Wij staan voor service. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en hen te kunnen ontzorgen in het gehele proces van het samenstellen van bedrijfskleding en werkschoenen tot de nazorg hiervan. Eén van deze diensten is de mogelijkheid om een passet van ons te ontvangen of een pasdag te organiseren. Tevens faciliteren wij de mogelijkheid om een pasdag te organiseren, waarbij op één vast moment alle medewerkers het kledingpakket komt doorpassen en de maten worden bepaald.

Passets

Bij een passet kan er door de medewerkers op elk gewenst moment en locatie het samengestelde kledingpakket gepast worden. De klant ontvangt een maatrange van de gekozen bedrijfskleding en/of werkschoenen om vervolgens de exacte maten per drager te bepalen.

Met behulp van een passet kan op eigen locatie en elk gewenst moment het samengestelde kledingpakket gepast en bekeken worden om de juiste artikelen en maten per drager/werknemer te bepalen. Wij hanteren de volgende werkwijze voor passets:

Inventarisatiegesprek

Er wordt een inventarisatie gemaakt welke artikelen nodig zijn voor de werkzaamheden en het aantal dragers. Hierbij wordt rekening gehouden met functionaliteit, pasvorm, veiligheidsnormen en uitstraling.

Passet

Bij akkoord op het voorstel wordt de passet samengesteld en verstuurd naar de gewenste locatie. Vanaf het moment van ontvangst gaan de 14 dagen in om de artikelen te passen en te bekijken.

Facturatie

Bij levering wordt een factuur meegestuurd. Indien de passet volledig en in de originele verpakking binnen 14 dagen wordt geretourneerd, wordt de factuur gecrediteerd en hoeft deze niet betaald te worden.

Order

Na het passen ontvangen wij een overzicht met de gewenste artikelen, juiste maten en namen van de dragers. Wij maken een order en zetten deze na akkoord in gang. KMS-klanten kunnen de bestelling ook zelf via het klantenportaal plaatsen.

Pasdagen

Wij bieden de mogelijkheid om een pasdag in onze showroom of bij de klant op locatie te organiseren. Voorafgaand wordt tijdens een inventarisatiegesprek bepaald welke bedrijfskleding en eventueel werkschoenen gewenst en nodig zijn. Tijdens de pasdag wordt het samengestelde kledingpakket door de werknemers gepast en de juiste confectiematen bepaald. In overleg zijn wij aanwezig bij de pasdag om te assisteren en de juiste maten per drager te bepalen. 

Na de pasdag worden de gewenste artikelen, juiste maten (eventueel per drager) aan ons doorgegeven, waarna wij een order maken en bij akkoord in gang gezet. Wanneer de klant een KMS-klant is, kan de klant de bestelling n.a.v. de pasdag zelf via het klantenportaal aan ons doorgeven. Lees hier meer over de voordelen van KMS-klant zijn.