Hoe gaan wij te werk?

Welke beroepskleding en werkschoenen hebben de studenten nodig om hun opleiding veilig te kunnen volgen? Hoe kunnen we al die studenten het eenvoudigst en beste voorzien van de benodigde kleding en/of schoenen? Het samenstellen van beroepskleding voor de studenten (en docenten) kan een hele klus zijn. Daar komt ook nog eens veel administratiefwerk bij kijken. Wij ondersteunen scholen graag in dit hele proces. Stap voor stap leggen wij uit hoe wij te werk gaan. Uiteraard wordt de aanpak volledig in samenspraak met de school/opleiding gedaan, zodat het volledig aansluit bij de wensen en behoeften en wij de school volledig kunnen ontzorgen.

Onze werkwijze

Inventarisatie

Eerst wordt er geïnventariseerd wat de (veiligheids)eisen en wensen per opleiding zijn waar de werkkleding en eventueel werkschoenen aan moeten voldoen. 

Mogelijkheden personaliseren

Vervolgens wordt er gekeken naar de wensen en mogelijkheden van het bedrukken/borduren van de kleding met het logo van de opleiding en/of school.

Samenstellen kledingpakket

Na de inventarisatie wordt een kledingpakket per opleiding samengesteld. Daarbij worden (indien gewenst) pakketprijzen vastgesteld.

Pasdag inplannen

In overleg wordt er een pasdag op school georganiseerd of een passet op school gehangen, zodat de school zelf een pasmoment inplant met de studenten.

Pasdag

Tijdens een pasdag of pasmoment wordt het volledige pakket doorgepast. Op de pasdag zijn wij aanwezig en worden de artikelen door de studenten direct besteld. Een pasmoment wordt vanuit de school georganiseerd en worden de artikelen later door school via het klantenportaal of de studenten via Het Scholendomein bij ons besteld.

Personaliseren

Na een pasdag of pasmoment worden alle bestelde artikelen gepersonaliseerd. De kleding wordt bedrukt of gebordurrd met het logo van de school en/of opleiding of een ander gewenst beeldmerk. Indien nodig wordt kleding vermaakt of voorzien van een naamlabel.

Uitleveren

Zodra alle bestelde producten gepersonaliseerd zijn en de pakketten compleet zijn, worden deze op naam uitgeleverd aan de studenten. Dit kan op elk gewenst moment en locatie gedaan worden. Bijvoorbeeld op school of verzonden naar het huisadres van de student.

Nazorg

Wanneer een student later instroomt of niet aanwezig was tijdens de pasdag/het pasmoment, kan hij/zij op een later moment in onze showroom het pakket alsnog doorpassen. Daarbij wordt de volledige financiële administratie  door ons gevoerd, evenals de nazorg en garantieclaims.