Bedrijfskleding bedrukken

Wij bieden de mogelijkheid om bedrijfskleding te personaliseren door middel van bedrukking. Door jouw bedrijfsnaam en/of logo op de kleding te bedrukken onderstreep je de identiteit van jouw onderneming. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in kleuren, vormen en afmetingen, maar ook de locatie van de bedrukking. Hieronder beschrijven wij de stappen van bedrukking, het verschil tussen een plotter logo en het gebruik van emblemen en de mogelijke posities van bedrukkingen.

Hoe gaat het in z'n werk?

1

Wanneer de bedrijfskleding is uitgekozen, wordt bepaald op welke artikelen en locatie op de kleding een logo of ander beeldmerk geplaatst moet worden. Dit kan op elk gewenst kledingstuk. Hierbij wordt rekening gehouden met hoe het logo het beste tot z’n recht komt.

2

De klant levert het logo/ beeldmerk digitaal bij ons aan. Om een goede kwaliteit bedrukking te kunnen leveren moet het logo en het digitale bestand van het logo voldoen aan een aantal eisen. Meer informatie hierover is te vinden onder Aanleveren van logo’s.

3

Het logo, bedrijfsnaam of ander beeldmerk wordt geplotterd of de emblemen worden besteld. Zodra de emblemen gemaakt zijn en alle kleding bij ons binnen is, worden de artikelen bedrukt met het logo op de gewenste locatie. Het bedrukken van de kleding doen wij zelf.

Plotter logo of emblemen

Plotter logo – Wanneer het gaat om een logo/beeldmerk met maar één kleur en het om een klein aantal bedrukkingen gaat, dan wordt er gekozen voor een plotterlogo. Wij maken hierbij zelf het embleem welke direct gebruikt kan worden voor bedrukking. Logo’s plotteren doen wij tot maximaal 8 stuks.

Emblemen – Bij grote(re) hoeveelheden of meer kleuren in het logo/beeldmerk worden emblemen door een extern bedrijf gemaakt. Dit gaat vanaf 9 stuks met een minimale afname van 15 emblemen. Wanneer niet alle emblemen worden gebruikt, worden deze bij ons opgeslagen en kunnen bij een volgende bestelling worden gebruikt. Emblemen kunnen tot twee jaar lang bewaard blijven.

Is er een hoge zichtbaarheid van belang? Kies dan voor reflectielogo’s (emblemen met een reflectielaag) of emblemen met een opvallende fluoriserende kleur. Veiligheid en zichtbaarheid gegarandeerd.

Positie bedrukking

Op de rug, borst, schouder, dijbeen, achterzak… Horizontaal of juist verticaal. Logo’s kunnen op heel veel verschillende manier gedrukt worden op de kleding. Uiteraard wordt er rekening gehouden met bijvoorbeeld een borstzak op een overhemd, naden/stiksels of reflectiestrepen op een veiligheidsjas.