Emma werkschoenen

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”EMMA Safety Footwear” heading_tag=”h1″ alignment=”left” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][vc_empty_space][vc_column_text]EMMA LogoEMMA Safety Footwear staat al sinds 1931 bekend als dé fabrikant van veiligheidsschoenen en -laarzen. In eerste instantie voor de Nederlandse Staatsmijnen (DSM) en in de loop der jaren voor alle soorten beroepen door heel Europa. Met die 90 jaar ervaring staan ze garant voor kwaliteit en veiligheid. In al die jaren is er veel veranderd, maar de veiligheid van de schoenen is en blijft bij EMMA voorop staan.

Daarbij produceert EMMA tegenwoordig naast herenschoenen ook veiligheidsschoenen voor dames voor alle verschillende werksectoren. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, zijn veilig én comfortabel. Met de werk- en veiligheidsschoenen/-laarzen van EMMA heb jij gegarandeerd een veilige werkdag![/vc_column_text][ultimate_heading main_heading=”Werksectoren” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left”]De werkschoenen en -laarzen van EMMA zijn inzetbaar in de volgende sectoren:[/ultimate_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][ultimate_heading main_heading=”Assortiment” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left”]Wij kunnen alle modellen van EMMA leveren. De meest verkochte modellen hebben wij in onze showroom en op voorraad. Bekijk hier een greep uit ons EMMA assortiment. Ben je toch op zoek naar een ander model? Geen probleem, wij kunnen deze uiteraard voor je bestellen.[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ultimate_heading main_heading=”Veiligheidsnormen” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left”]De veiligheidsnormering is een belangrijk startpunt bij het uitzoeken van de juiste werkschoen. Alle schoenen en laarzen van EMMA voldoen aan de Europese veiligheidsnormen EN ISO 20345:2011 (schoen met beschermneus S1, S1P, S2 en S3) en EN ISO 20347:2012 (schoen zonder beschermneus O2 en O3). Daarbij houdt EMMA rekening met het materiaal van de zool en schacht, het type sluiting, gebruik van de schoen (binnen of buiten) en de veiligheid m.b.t. temperatuur, water, voering, chemische middelen etc.

Wij adviseren je graag over de juiste schoen met de juiste veiligheidsnormering.[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”EMMA is ready for the future” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left”]Veiligheid staat bij EMMA voorop, niet alleen voor de werknemers en klanten, maar ook voor het milieu en dus de toekomstige generaties. “EMMA is ready for the future.”

Onderstaande basisprincipes staan hierbij centraal:

  1. De veranderende wereld
  2. Customer involvement
  3. Nieuwe technologie
  4. Continue verbetering
  5. Circulaire processen

Circulariteit

De gebruikte schoenen en laarzen worden ingenomen en volledig gedemonteerd, gesorteerd, vermalen en opnieuw gesorteerd. Op deze manier worden alle materialen van de producten steeds opnieuw gebruikt voor in de schoenen of in andere producten. Bij niet-circulaire schoenen wordt er op een later moment gekeken naar een nieuwe bestemming. Soms wordt dan een deel van de materialen verbrand mét energie-terugwinning.[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Showroom” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left”]Ben je nieuwsgierig geworden naar onze EMMA werkschoenen? Kom eens langs in onze showroom. Hier kan je de schoenen en laarzen bekijken en passen en krijg je uitgebreid advies over de juiste maat en schoen die voldoet aan de benodigde veiligheidsnormen.

Heb je naast veiligheidsschoenen ook nog bijpassende bedrijfskleding nodig? Wij hebben voor iedere branche professionele bedrijfskleding, van horeca en zorg tot bouw en transport. Alle bedrijfskleding kan worden gepersonaliseerd d.m.v. bedrukking of borduring en kunnen naamlabels in de kleding worden toegevoegd.

Meer informatie?

Bedrijfskleding voor iedere branche

Diensten van Linden Bedrijfskleding[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”EMMA Brochure” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left”]Wil je alle informatie over de EMMA veiligheidsschoenen- en laarzen nog eens rustig doorlezen? Bekijk dan de brochure:

Brochure 2021 EMMA Footwear - Linden Bedrijfskleding[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Vragen, advies of bestellen?” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#334894″ alignment=”left”]Heb je nog vragen, wil je graag persoonlijk advies of direct jouw EMMA werkschoenen bestellen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, kom langs in onze showroom of bel 035 – 602 67 99. Wij helpen je graag verder.[/ultimate_heading][dt_contact_form fields=”name,email,telephone,message” required=”name,email,telephone,message” button_title=”Verzend bericht” terms=”y” terms_msg=”RG9vciUyMGRpdCUyMGZvcm11bGllciUyMGluJTIwdGUlMjB2dWxsZW4lMjBnYSUyMGplJTIwYWtrb29yZCUyMG1ldCUyMGhldCUyMG9wc2xhYW4lMjBlbiUyMHZlcndlcmtlbiUyMHZhbiUyMGRlemUlMjBkYXRhJTIwb3AlMjBkZSUyMHdlYnNpdGUuJTIwV2lqJTIwZ2VicnVpa2VuJTIwam91dyUyMGdlZ2V2ZW5zJTIwYWxsZWVuJTIwb20lMjBqZSUyMHRlbGVmb25pc2NoJTIwb2YlMjBwZXIlMjBlLW1haWwlMjB0ZSUyMGJlbmFkZXJlbiUyMHZvb3IlMjBwZXJzb29ubGlqayUyMGFkdmllcy4=”][/vc_column][/vc_row]